Търсене

петък, 30 април 2010 г.

Курс Body- Mind training /8 май -30 май 2010


Курс Body- Mind training/ между вертикал и хоризонтал
Водещ: Галина Борисова

от 8 май до 30 май 2010 - 4 седмици по 2 часа
всяка събота и неделя от 16:00ч. до 18:00ч.
такса за целия курс- 40 лв.
единичен клас – 7 лв.


Галина Борисова работи на свободна практика като танцьор, хореограф и педагог от 1989г. Нейни спектакли са представяни на редица международни фестивали между които: Spring festival- Утрехт/ Dance Theatre Workshop, Ню Йорк/ Dance Across Borders-
Гьотеборг/Aerowaves-Амстердам, Летен Театрален Фестивал- Варна и др. Галина е един от основните преподаватели в програма Танцов театър в Нов Български Университет, където води импровизация и композиция. Тя получава редица международни награди: първа награда на международния конкурс за хореографи за спектакъла «A Never Ending Story» през 1998г. в Холандия и златен медал за спектакъла «Хуанита Хилдегард Бо» на 12ти международен фестивал за соло изпълнител в Белград.

Спектакли на Галина Борисова можете да видите в ytube: galina40


За курса:
През първата част от работната среща ще се наблегне на работа на пода, упражнения за баланс на тялото, центриране на енергията, изучаване на основни упражнения за релакс, инициатива на движение и контрол на тялото. Във втората част, след малка пауза заниманията ще бъдат насочени върху задачи за импровизация, развиване на визуална памет, въображение и креативност.

Накрая на курса ще има представяне на структурна импровизация. Тези които искат да представят работата си пред публика, ще имат възможност да се представят като част от програмата на коцерт, организиран от фондация Етюд през месец юни. На участниците ще бъдат предоставени 5 безплатни урока, в които преподавателят ще оформи 12 мин. хореография.

Записвания на:
Адрес: Derida Dance Center, Vassilev Business City (бившият завод Мраз), ул. Индустриална 11, Корпус 2
Тел: 02/ 839 54 81
www.derida-dance.com


Краен срок на записване - 5 май.
Местата в групата са ограничени.

Курсът е подходящ както за професионалисти, така и за любители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар